Huomenna mahdollisesti kotiin.

Näin sitä on neljäs päivä sairaalassa kääntynyt jälleen iltaan. Tänään saimmekin useamman vieraan kylään. Aamupäivällä käytiin pihalla lenkillä ja äiti tuli käymään (toi myös mulle ruokaa). Selja nukku nelisen tuntia päikkäreitä. Iltapäivällä tuli isä ja hänen emäntä ohikulkumatkalla käväseen meitä moikkaamassa. Sen jälkeen tuli Seljan kummisetä ja myöhemmin vielä isukki. Pinja on edelleen mummon ja papan luona. Isäntä hakee neidin huomenna aamupäivällä kotiin ja tulevat sitten tänne sairaalaan. Aamulla on Seljan EKG ja lääkäri, joka toivottavasti kotiuttaa meidät iltapäivällä. Olisi mukava päästä jo kotiin. Selja on ollut kyllä taas semmonen ilopilleri, että ei voi kuin hymyillä, kun häntä katsoo :) Ollaan kulutettu sairaalaan vaatevarastot tyhjäksi kun neitillä hieman vasen kylki valskaa pissat ohi vaipasta ja välillä tulee rinnuksille kunnon puklut. Nyt neiti nukkuu eikä paljon havahtunut, kun paineet mitattiin ysin jälkeen. 

Mielenkiinnolla odotan kotona vaa'alle pääsyä. Vähän on tullut suklaalla herkuteltua, mut muuten oon yrittänyt pitää kurissa syömiseni. Nyt kyllä ärsyttää suunnattomasti, kun 1,5 viikkoa sitten kirurgisesti poistettujen viisaudenhampaiden paikat alkavat olemaan ok niin nyt on alhaalta ikenestä puskenut joku juuren- tai hampaanpala läpi ja se hinkkaa kieltä rikki jatkuvasti. Huoh. Kyllä riittäs jo. Syyskuussa joka tapauksessa poistetaan toiselta puolelta viisaudenhampaat. Ei taida auttaa muu ku soittaa tiistaina hammaslääkäriin, että nyppäävät tuon palan pois. 

Tässä vielä kuvakollaasi luomen edistymisestä. Vasen ylänurkka ennen hoitoja, oikea ylänurkka 1. hoitopäivän jälkeen, vasen alanurkka 2. hoitopäivän jälkeen ja oikea alanurkka 3. hoitopäivän jälkeen. Hankala saada otettua kuvaa aina samasta suunnasta ja samalta etäisyydeltä, kun neidin pää heiluu ku väkkärä. Mutta edistymistä huomattavissa joka tapauksessa. Livenä huomaa toki paremmin.


Nyt patja lattialle ja oikoseks. Alkaa olee mammakin aika väsynyt. Seljallekin tuli uni suihkun ja iltapuuron jälkeen oikein hyvin. Nyt on mamman vuoro levätä. Peukut pystyyn meidän kotiutumisen puolesta :) hyvää yötä!

Kommentit