Päivä 3: matka Virroilta Tornioon.

Aamulla lähdettiin 7.25 liikenteeseen Killinkoskelta kohti Tornio Campingia. Reitti kulki mm. Ähtärin, Lehtimäen, Vimpelin, Ylivieskan, Limingan, Oulun ja Kemin kautta aina Tornioon asti. Monta kuntaa ja maisemaa tuli nähtyä matkalla. Myös eläimet yllättivät kaupunkilaiset: kauris pellolla ja poro tiellä.. VIMPELISSÄ!! En osannut ihan siellä vielä odottaa semmosta.
Vessataukoja tuli pidettyä useampikin - kiitos allekirjoittaneen pienen rakon. Keskisuomalaiset joutuivat myös muutaman kerran pysähtyä ihailemaan tuulivoimaloiden mahtia.. on ne vaan valtavia ja jotenkin puoleensavetäviä.


               

Perille päästiin hieman kahden jälkeen ja leirintäalue löytyi helposti. Mökki on sopiva meille, vaikka vessahädän ei kannata yllättää, koska joutuu hieman loikkimaan pihan poikki hädälle. Tytöt oli tietenkin tohkeissaan trampoliineista ja muusta leikkipihasta. Käytiin paikallisessa Prismassa ja matkalla myös yllättävässä Tampereen säästötexissä :D en ois sitäkään odottanut täällä näkeväni!


Nyt tytöt nukkumaan ja aamulla varhain Ruotsin rajan yli Haaparantaan ja kohti Norjaa. Tornio hiljenee, mutta vain hetkeksi!

Kommentit