Päivä 5: Lofootit.

Oon kuullu huhuja, että kotona sataa ja lämpöä on max. 15. Kannatti lähteä tänne pohjolan lämpöön, sillä tänäänKIN aurinko on paistanut siniseltä taivaalta koko päivän ja lämpötila ollut melkein hellelukemissa. Kyllä meidän kelpaa!

Käytiin tosiaan tuossa lautalla virallisten Lofoottien puolella hieman kattomassa, mistä ne kaikki höpisee. Aikaa olisi varmasti pitänyt olla monta päivää enemmän, mutta pikaisella vilkaisulla vuoret olivat komeita ja vesi turkoosia. Kalaa ei tullut, mutta päästiin ajelee 6,4 km pitkä tunneli pariin otteeseen :D

Ruokakauppakin löytyi, kun lautalle oltiin palaamassa ja ihan mukavan edullinen sellainen :) laitan sitten kotoa tarkemmin plussia ja miinuksia sekä hieman hinnoista ym. postausta. Nyt näpyttelen puhelimella, joten päivitykset pidän lyhyinä.

Tytöt nukkuu ja isännän kanssa tässä viimeisiä auringonsäteitä ihastellaan veden noustessa. Huomenna aamupäivästä kohti pohjoista ja Suomen rajaa. Yövytäänkin Norjan puolella, jottei hyttyset pääse syömään meitä elävältä :D noin 350km olisi huomenna matkaa ja todennäköisesti monta pysähdystä, koska kuvattavaa riittää.

Minä hiljenen, lokit eivät!

Kommentit