Reissu ohi ja ensi kesänä uudestaan :)

Kotona ollaan oltu maanantai-illasta asti ja paluu arkeen on tapahtunut (tosin sillä erolla, että isäntä on edelleen lomalla). 

Me tytöt nautittiin takapihan varjosta ennen iltapuuhia :)


Mutta niin juttu jäi kesken.. Kesämaa ja Savonlinna olivat mahtavia kesäpaikkoja. Maanantaina käveltiin vielä luonnossa ja nautittiin jätskit ihanassa ympäristössä ennen kotimatkaa. Niin ja käytiinhän me vielä maakuntamuseossakin, missä oli kaikkea kivaa katteltavaa :) tämän lähemmäksi emme valitettavasti Saimaan norppa päässeet :D


Joten täytetty sai kelvata :D

Tuommosella laivalla mekin huristeltiin lauantaina. Osui sopivasti tuohon puiden väliseen aukkoon nautiskellessani maisemista. 


Kotiin ajoimme eri maisemissa eli Juvan kautta. Matka sujui rattoisasti tyttöjen nukkuessa osa matkasta. Selja kyllä Jyväskylään päästessä päätti, että nyt riitti autossa istuminen ja antoi sen myös kuulua. Taisi kuitenkin oma sänky kelvata, kun uni tuli samantien :)

Yhteenvetona voin lämpimästi suositella Savonlinnaa kaikille ihanana kesäkaupunkina :)

Seuraava reissu sijoittuu ensi viikolle.. Silloin tähtäimessä Miljoonativoli, yöpyminen vanhassa mummulassani sekä Ähtärin eläinpuisto. Palataan asiaan viimeistään silloin :) Huomenna alkaa rallit!!

Ai niin!! Pääsimme eilen nauttimaan oman pihan tämän kesän ensimmäisistä pensasmustikoista sekä tänään ensimmäisistä herneistä, jotka syötiin kuorineen kaikkineen. Namnam!! Kaksi mansikkaakin on jo kypsynyt, mutta Pinja napsi ne parempiin suihin :) tänään hän naapurin poitsun kanssa söi kaikki kypsät vadelmat etupihalta. Itse maistoin eilen myös kirsikkaa omasta puusta, mutta kyllä ne oli edelleen niin kovin väkeviä. Purjoa ja luumuja odotellessa :)

Kommentit