Saimaa-risteily. Check. PikkuKakkosen puisto löydetty.

Täällä sitä ollaan: aurinkoisessa ja helteisessä Savonlinnassa. Isännän siskon ja sen miehen kauppa tsekattu ja ruuat kämpillä laitettu. Tuotiin auto parkkiin keskustaan ja suunnattiin satamaan. On kyllä outoa tuo pysäköinti täällä, ku paljon on ilmaispysäköintiä ja kiekollakin vaan kolmeen asti lauantaisin. Toista se on kotosalla. 

Päästiin testaa ekakertaa myös eilen Lastentarvikkeesta ostamaani rattaiden aurinkosuojaa. (Oli muuten tarjouksessa 9,90€, ku normihinta oli 19€). Uv-suojattu ja kääntyy ja vääntyy joka suuntaan :) heti loistavaksi todettu!!



Kaunis on kaupunki ja mukava oli nähdä sitä tuolta vetten päältä. Risteily kesti noin tunnin ja siellä Seljakin sai vihdoinkin nukahdettua kunnolla päikkäreille.

Tässä matkalla Olavinlinnaan törmättiin PikkuKakkosen puistoon. Omasta kotikaupungistakin, Tampereelta, semmonen löytyy myös, mut tämä on kyllä hieno!! Pinja on tohkeissaan ja isänsä näyttää olevan myös :D


Mä otan Seljan kanssa rennosti tässä varjossa puun alla. Ahh!! Ihanaa, viileä tuuli järveltä ja iso puu varjostamassa. Voisin jäädä tähän loppupäiväks. Mutta pian jatkuu matka kohti linnaa, että ehditään siellä käydä ennen ku se sulkeutuu. Toivottavasti suurin osa oopperaväestä on jo sieltä lähtenyt!!




Kommentit