Selja-neiti 9kk ja kirppisinnostus :)

No jopas on taas aikaa vierähtänyt, että olen tänne ehtinyt :( mielessä ollut monesti, mutta sitä aikaa ei vaan tunnu löytyvän. Suurpahoittelut siitä :(

Selja-neiti tuli eilen 9 kuukautta eli enää 3 kk ja juhlitaan 1-vuotissynttäreitä :) kyllä se aika vaan juoksee nopeaan. Neiti harjoittelee kovasti konttaamaan ja seisomaan. Ryömiä hän osaa pakittamalla, mutta onnistuuhan se niinkin :) yks päivä pakitti useamman metrin isosiskonsa lelujen luokse ja tohkeissaan leikki niillä. Saa alkaa Pinja laittaa lelujaan huolellisemmin pois Seljan näkyviltä. Myös kävelytuolilla neiti pääsee nykyään lujaa viipottamaan. Tänään tein ruokaa keittiössä ja ihmettelin, kun Selja niin hiljaa hyräillen leikki (normaalisti räyhää, jos en ole näkyvissä). Menin katsomaan olohuoneeseen, niin hän oli napannut tablettietokoneen mukaansa kärryyn ja siellä pohti pin-koodia sen avaamiseen :D ei ihme, jos oli tyytyväinen. Tämän jälkeen vedin hänet mukanani keittiöön niin siellä hän availi kaikki kaapit ja laatikot, mihin yltti sekä pakastimen. Ja rähisi, kun kärry oli tiellä :D hän on siis meidän Räyhä!!

Muhun on iskenyt syksyn tullen kirppisinnostus. Saattaa hyvinkin johtua siitä, että kaikki kaapit ja varastot pursuaa itselle liian suuria vaatteita ja Seljalle liian pieniä. Innostuin Facebook-kirppariryhmistä, joissa oonkin saanut ihan kivasti tavaraa menemään, mutta (valitettavasti) on sieltä tullut osteltuakin. Olen mm. uusinut kevät-/syksytakkini kokonaan myymällä vanhat ja ostamalla käytettynä uudet :) näppärää! Ja tietenkin lapsille olen löytänyt vaatetta. Seljalle ulkovaatteita ja Pinjalle sisävaatetta. Seljalla ei pahemmin enää uusia vaatteita päällä ole, kun siskonsa vanhatkin alkaa olee sopivat. Mutta mielestäni käytetyissä vaatteissa ei ole mitään vikaa, päinvastoin. Onhan se jo itsessään ekologista kierrättää käyttökelpoista vaatetta/tavaraa sekä taloudellisesti kannattavaa. Isoin hankinta Facebook-kirpparilta oli meidän uusi sohva :) olimme jo pitkään haaveilleet isommasta sohvasta, mihin mahtuisi koko perhe samaan aikaan ja, kun semmoinen osui kohdalle ja vielä edullisesti (kauppojen hintoihin nähden), ei siitä voinut kieltäytyä. Kauppaan kuului vielä kotiinkuljetus ja -kanto, joten mikä sen parempi! Vanha sohva löysi yllättäen uuden omistajan samasta talosta :) Tällä hetkellä mulla on toista viikkoa kirppispöytä Kirpparilla.fissä ja hyvin on vaatteet menneet kaupaksi, kun halvalla laittaa menemään. Vielä siellä olisi tämän viikon mm. takkeja paljon tarjolla pöydässä 358, *winkwink* ;)





Superihana velourhaalari Facebook-kirpparilta muutamalla eurolla :)

Jonathan City-välikausihaalari Huuto.netistä 10 eurolla. Haalarissa ei mitään käytön jälkiä :)

Kirpparilla.fistä Me&I:n mekko 2 eurolla.
Ulkoiluvarusteetkin löytyneet edullisesti: kurahaalari fleecevuorella Facebook-kirpparilta 12e, Tepsut kaverilta 5e, Fredriksonsin ihana hattu viime kevään alesta -70% ja kintaat ihan perushintasena Prismasta.

Muun muassa tuommoisia löytöjä oon tehnyt Seljalle. Lisää innostuksestani myöhemmin :) kuitenkin nopeammin kuin 1,5 kuukauden päästä! Sen lupaan!

Kommentit