Unikoulu pv 4 ja kiinteytysryhmä alkoi.

Neljä yötä koulutusta jo takana. Illalla nukkumaan mentiin seitsemältä ja 40 minuutin huudon jälkeen neiti oli unessa :P Hän ei suostunut jostain syystä syömään illalla kunnolla, joten epäilin nälän iskevän jossain vaiheessa. Hieman ennen klo 23:a hän sieltä kiekaisi ja huuto alkoi. Hain jonkin ajan päästä maitopullon, jonka syötin sylissä. Neiti ei avannut silmiään koko aikana, söi pullon tyhjäksi, laskin sänkyyn, peittelin ja hän oli unessa. Eli epäilen olleen vain nälästä. Sitten nukuttiinkin aina 5.05 asti, jolloin alkoi armoton huuto, mitä jatkui tassuttelusta ja sylistä huolimatta aina puoli seitsemään asti. Silloin iski jo epätoivo, että tuleeko tästä ikinä mitään ja epätoivoisena varasin kirjastosta Nyt nukutaan-kirjan, minkä huomenna haen lähikirjastosta. Katsotaan, onko siinä jotain lisävinkkejä :)

Sen verran paljastan jo unikoulun 5. yöstä, että Seljan vein poikkeuksellisesti vasta puoli kasin aikaan sänkyyn, kun olin itse kotona seiskan jälkeen, ja hän nukahti ilman huutoa 10 minuutissa täysin itekseen. Hän kyllä sängyssä marisi ja narisi, pärisytti, kurlasi ym., mutta nukahti minun odotellessa huoneen ovella, mitä tapahtuu. Tämä luo taas uskoa paremmasta! Katsotaan nyt, miten yö sujuu, mutta ihanaa joskus näinkin!

Syy siihen, että olin vasta seiskan jälkeen kotona, oli siis se, että mulla alkoi tänään kuntosalilla kiinteytyspienryhmä, joka kestää aina joulukuulle asti. Tämän tarkoituksena saada lisämotivaatiota ja tsemppiä viimeisten ylimääräisten kilojen tiputtamiseen ja paremman peilikuvan saavuttamiseksi. Viisi kiloa olisi tavoitteena jouluun mennessä.. saapa nähdä, miten käy. Noudatan tulevat 3 kuukautta tiukkaa ruokavaliota ja pyrin tietenkin käymään salilla/lenkillä vähintään kolmesti viikossa. Ryhmä tuntui mukavalta ja sieltä tulee varmasti saamaan vertaistukea, mitä olen kaivannutkin. Rasvaprosenttikin mitattiin tänään ja se ei ollut kovin mairitteleva lukema :/ mutta siitä lähetään.

Nyt viltin alle ja jotain kuumaa juotavaa nassuun, kun meinaa taas kurkku kipuilla ja nenä vetää tukkoon.

Kommentit