Erilainen vappuaatto.

Reissusta selvitty ehjänä kotiin. Ja tosiaan täysin ehjänä, koska ihotautilääkärin nähtyä Seljan mansikkaluomen tilanne, hän päätti, ettei laserhoitoa tarvita (ainakaan tällä hetkellä), koska luomi on siisti ja ehjä. Jes! Reissu oli siis sinänsä turha, mutta Selja välttyi tuskaiselta hoidolta ja jälkikivuilta, mikä on tärkeintä. Eikä reissu sisänsä ollut täysin turha, koska ehdimme mukavasti Ikeaan shoppaileen. Mukaan lähti Pinjalle askartelu- ja piirrustusjuttuja varten metallinen korihyllykkö, naulakko, uusi hattuhylly ja kaikkea pientä kivaa. Selja oli koko reissun, mitä ihanin. Pinjankin päivä oli mennyt mukavasti mummon ja papan kanssa. Oli neiti leikkinyt niin paljon pihalla, että nukahti autoon välittömästi. 

Mansikkaluomen tilanne on siis tällä hetkellä se, että Propral-beetasalpaajaa jatketaan niin kauan, että luomi on laskeutunut ihon tasalle eikä varmana lähde enää kasvamaan. Se olisi kyllä supermahtavaa! Selja on nykyään niin ihana, etten voi sanoiksi pukea.

Tässä luomen tilanne sairaalasta kotiutuessa sekä eilen.

Neiti tohkeissaan sairaalassa.

Ikean reissaaja.

Railakasta vappua! Meillä vappuaattoiltaa vietetään kuin, mitä tahansa muutakin iltaa: Selja nukkuu jo, Pinja ja isäntä on iltapalalla ja, kunhan Pinjan saa nukkumaan, hetki telkkaria isännän kanssa ja sitten nukkumaan. Ostin meille kyllä alkoholitonta kuplajuomaa Ikean herkkutorilta. Siellä oli maistiaisena puolukka-omena-juomaa, joten pakkohan sitä oli ottaa testiin :) Huomenna voisin yrittää ehtiä kertomaan projektista nimeltä Terassi kesäkuntoon..

Kommentit