Hoitopäivä nro 3.

Jälleen yksi sairaalapäivä alkaa olla takanapäin. Selja on jatkanut reipasta olemista ja päästiin tänään aamulääkkeen ja verenpainemittauksen jälkeen vaunutteleen pihalle. Ihana oli itekin päästä hieman ulkoilee lämpimässä kelissä. Selja nukahti oitis ja jatkoi unia osaston vanhemmille tarkoitetun taukohuoneen sisäpihalla reilut kolme tuntia. Oli taas hoitajilla ihmettelemistä, kuinka neiti nukkuu niin hyvin. Viime yö meni myös paremmin kuin edellinen. Selja heräsi puoli kolmen aikaan syömään ja aamulla puoli kasi hän heräsi kakat vaipassa pirteänä ja iloisena. Aamupäiväunien ja lounaan jälkeen oli päivälääkkeen aika, jolloin annostusta nostettiin jälleen. Verenpaineet ja sokerit ovat pysyneet hyvinä, joten jos näin jatkuu, pääsemme maanantaina iltapäivällä kotiin, jes! Silloin otetaan vielä toinen EKG sydämestä. Lääkäri kävi aamulla katsomassa Seljaa ja oli oikein tyytyväinen. Sydäntä kuunteli ja pulssikin oli hyvä. Eli tiivistettynä KAIKKI hyvin ja hoito tehoaa :)

Tämä kuva otettu tänään. En tiedä huomaako kuvista pienentymistä niin hyvin, mutta pitää vertailun vuoksi kuvia päivittäin napsia. 



Pinja lähti tänään anoppilaan mummon ja papan luo viettämään pääsiäistä. Soittelin neidin kanssa ja hän oli siellä niin tohkeana syömässä jätskiä pihakeinussa. Hieman oli eilen illalla ollut surullinen, kun oli ikävä äitiä. Niin on mammallakin Pinjaa <3 Oli viisi tuntia ollut tänään pihalla ja syönyt kaksi grillattua makkaraa. Pinjalla on alkanut kesä! Pitää aamusta taas soitella neidille. Isäntä kävi samalla reissulla vaihtaa autoon kesärenkaat ja tuli illansuussa tänne meitä moikkaamaan ja hetki sitten lähti kotiin. On tämä outoa olla näin pitkään pois kotoa. Ikävä alkaa painamaan, mutta onneksi kaikki on mennyt täällä hyvin ja olemme eilisestä iltapäivästä olleet Seljan kanssa kaksistaan täällä huoneessa niin on voinut ottaa rennosti. Oma äitini kävi meille pitämässä aamupäivästä seuraa ja tulee taas huomenna. Sairaalamamma kuittaa tältä illalta ja yrittää palailla huomenna taas uusin kuulumisin :)

Kommentit